Surya Graf

/ Design Studio

Photo/ Adam Sebastian West

Pedestal+Pendant

Photo/ Surya Graf

Pedestal+Pendant

Photo/ Adam Sebastian West

Pedestal+Pendant

Photo/ Surya Graf

Pedestal+Pendant

13/15

Next project: → Globe

Previous project: ← Northlakes

Pedestal+Pendant

Lighting Installation / 2006

This was an installation as part of the Spark luminaire exhibition. The event was housed in an industrial warehouse space, with the concept being to replace the glass louvered windows positioned at one end of the building. Each louver was replaced with an opaque white acrylic sheet with black vinyl graphics. Making reference to the stained glass windows in cathedrals, the installation was illuminated from outside the building and became a focal point for the event as the backdrop to the bar.